Catarroja inica els tràmits per a ser declarat municipi turístic

Compromís a través del seu portaveu en l’ajuntament, Jesús Monzó, considera fonamental per al futur de Catarroja que el municipi enaltisca les seues característiques particulars i la seua vinculació amb el Parc Natural de l’Albufera, la marjal i l’horta, paisatges únics que els governs de Catarroja, tant l’actual com els esdevenidors, haurien de recolzar perquè açò suposa riquesa per al municipi. Compromís ha exigit al PP i a tots els grups municipals una aposta ferma per potenciar i millorar el Port de Catarroja, així com les infraestructures, els monuments i les instal·lacions culturals i esportives que, en aquests moments, es troben en pèssim estat per la deixadesa de l’actual equip de govern del PP.

Monzó ha lamentat que les iniciatives hagen de venir de l’oposició però Compromís vol demostrar que els ciutadans ens elegiren per a fer propostes i una oposició crítica i constructiva. Comrpomís considera que Catarroja té molt a fer en el futur perquè els governs no han sabut valorar el patrimoni cultural i ecològic que té la nostra població. Necessitem un govern reivindicatiu i polítiques que aposten per millorar les infraestructures i els serveis als ciutadans, tot el contrari que està ocorrent en l’actualitat. Cal apostar, s’afirma des de Compromís, especialment, pel turisme tradicional i ecològic vinculat amb l’Albufera, el Port de Catarroja, la marjal i l’horta que ha de ser protegida perquè es tracta d’un valor distintiu de la nostra comarca. Si en un futur tenim responsabilitat de govern, afirma Monzó, així ho farem perquè Catarroja i els seus ciutadans necessiten al·licients, projectes amb les idees clares i no un govern que vaja a la deriva i actuant sense rumb.

Compromís ha demanat a tots els grups polítics que es pose en valor les marques de “Catarroja descoberta” i “Catarroja, bressol de l’allipebre”, marques que ja estan enregistrades i que han de servir d’impuls per a destacar la gastronomia dels catarrogins i el seu plat típic, l’allipebre, al costat de les modalitats esportives de la Vela Llatina o els concursos de perxa que es realitzen periòdicament al llac de l’Albufera.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *