Apunta’t a l’enganxada virtual de cartells de Compromís per Catarroja!

A Compromís per Catarroja volem fer arribar la primavera europea a cada racó del poble… tan real com virtual.  Per això et proposem una acció de cara a l’inici de campanya de les eleccions europees del proper 25 de maig.

Com sabreu este dijous per la nit, a les 00,00 hores, arranca la campanya.  Com és tradicional la gent de Compromís eixirem als carrers del poble a enganxar els cartells de la nostra candidatura, Compromís-Primavera Europea.  Però volem proposar-vos una acció diferent i complementària: si no ens podeu acompanyar, feu la vostra pròpia enganxada de cartells a les vostres xarxes socials. Vos proposem canviar durant quinze dies la capçalera del vostre FacebookTwitter o Google + i afegir una de les imatges de campanya que vos facilitem tot seguit:

Capçalera Facebook Primavera Europea a Catarroja
Capçalera Twitter Primavera Europea a Catarroja
Capçalera Google+ Primavera Europea a Catarroja
Banner Facebook “Ha arribat la primavera”
Foto “Allà on està Compromís estàs tu”

Participeu i feu arribar la #PrimaveraEuropea a Catarroja!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *