Compromís exigeix al President de la Generalitat que pague el deute amb Catarroja

La Generalitat, que actualment deu prop de dos milions d’euros al consistori, ha reduït considerablement la seua aportació econòmica en l’Escola Pública d’Adults i ha deixat inconclós el Pla d’Inversió Productiva (PIP), conegut també com a pla Confiança. En un dels projectes d’aquest pla es va prometre a la ciutadania la construcció d’un carril bici que connectaria el municipi amb el Port de Catarroja. Aquest projecte, quatre anys després, encara segueix en els calaixos del president de la Generalitat i sense que existisquen notícies que s’haja licitat.

El portaveu de Compromís, Jesús Monzó, assegura que l’ Ajuntament de Catarroja ha hagut d’assumir préstecs bancaris amb alts interessos per a poder pagar la part dels convenis que no ha assumit el govern de Fabra com és el cas del Teatre Auditori de Catarroja (TAC), i l’ampliació de l’actual Ajuntament. Així mateix, Monzó assegura que el govern de Fabra no està “al dia” amb les aportacions compromeses per a mantenir els serveis d’atenció a les famílies i dependents que actualment es dóna en el municipi a través del departament de serveis socials.

Monzó lamenta que açò ocórrega davant la passivitat del PP local que només es dedica a seguir els passos i fer seguidisme al pitjor president que ha tingut la localitat de Catarroja en la història de la democràcia. Compromís assegura que el govern de Fabra no solament no paga allò que deu sinó que, a més, no es digna ni a contestar peticions que es realitzen des del ple municipal; com la millora de les senyalitzacions vials dels accessos al municipi o la petició d’un aulari de l’Escola Oficial d’idiomes per a la localitat, entre altres propostes aprovades.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *