El portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha exigit a l’alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramón, així com a la Conselleria de Sanitat del govern d’Alberto Fabra que pose totes les mesures necessàries per a restablir el funcionament de l’ascensor del centre de Salut que porta diversos dies sense funcionar i sense donar el servei necessari als habitants de la localitat davant les reclamacions dels usuaris.

Monzó considera de vergonya el manteniment que el govern d’Alberto Fabra està donant al centre de salut de la localitat i ha exigit una reforma urgent, així com l’ampliació i la seua reconversió en un centre integral que de cabuda a especialitats de tot tipus. Segons el portaveu municipal de Compromís “això és una prova més de la degradació a què el PP està sotmetent tots els serveis públics”.

Segons Monzó “ens sembla un greuge comparatiu que altres localitats gaudisquen d’un centre en totes les condicions i que a Catarroja se’ns reduïsquen les especialitats i que el local on se situa aquest servei estiga sent sufragat, íntegrament, per les arques municipals”. El més lamentable, afirma el portaveu de Compromís, “és que l’alcaldessa de Catarroja i el PP local permeten aquesta discriminació. Soledad Ramon haurà d’explicar públicament de qui és el local que lloguen per a aquestes consultes i si existeix o no alguna vinculació amb algun regidor de l’equip de govern”.

Compromís també ha demanat a l’equip de govern que reclame a la conselleria la millora de la zona verda, així com del pàrquing situat en la part posterior del centre de salut davant l’acumulació de brutícia i la deterioració de la zona.