La nefasta política de gestió de les instal·lacions esportives farà possible que prop de 28.000 habitants es queden sense servei de piscines municipals aquest estiu a Catarroja. Ningú, no obstant açò en el PP de Catarroja es dóna per al·ludit i assumeix les seues responsabilitat política. El municipi ha invertit més de mig milió d’euros a connectar el pavelló en una piscina coberta que ara, per decisió de l’equip de govern, no es va fer. Es tracta d’una lapidació dels diners públics sense precedents, s’afirma des de Compromís.

El grup municipal de Compromís, a través del seu portaveu en l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha confirmat que cap de les dues piscines del municipi, podran estar llestes per a aquest estiu pel que els usuaris de la població hauran de buscar instal·lacions d’altres municipis de la comarca. Segons dades dels tècnics proporcionats a Compromís, la reforma de la piscina coberta podria estar finalitzada per a finals d’any, mentre que les piscines del poliesportiu no podran obrir les seues portes aquest estiu davant la demora de les obres.

El cost de la reformes superen els 3 milions d’euros. La UTE renuncia a construir la piscina nova al costat del pavelló municipal a canvi de reformar les piscines existents en el municipi. Malgrat açò, els comptes no ixen i l’Ajuntament de Catarroja haurà d’abonar l’IVA de la reforma de la piscina coberta i un sobrecost de més de 350.000 euros de la reforma de les piscines del poliesportiu. Monzó assegura que, encara així, el projecte quedarà inacabat davant la falta d’una partida econòmica que permeta fer una zona de jocs per a xiquets en la zona que actualment ocupava la piscina infantil del poliesportiu.