Compromís acusa al Consell de desmantellar el centre d’especialitats de Catarroja

El portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha exigit a l’Alcaldessa de la localitat, Soledad Ramon, que done la cara pels seus ciutadans i que es plante davant Alberto Fabra i el conseller de sanitat, Manuel Llombart. Segons Monzó: “Als ciutadans de Catarroja no ens serveix de res que el PP de Catarroja diga que defensa els nostres interessos i que governa per a les persones mentre els de el seu mateix partit ens lleven, una vegada i una altra, els nostres serveis bàsics”. El govern valencià és incapaç de destinar un servei sanitari digne per a un municipi de 28.000 habitants perquè sembla ser que els diners ho han destinat per a altres qüestions. Monzó ha demanat al PP de Catarroja que “plante cara” al president de la Generalitat, Alberto Fabra, així com al Conseller de Sanitat Manuel LLombart, després que aquest haja reconegut públicament i per escrit les seues intencions de reajustar les agendes i de no construir un centre integrat amb el solar que es disposa en la part posterior.

Els pacients de traumatologia s’estan derivant al centre de Montolivet davant la desesperació dels pacients que veuen com, a mesura que passen els mesos, el servei d’especialitats a Catarroja es redueix considerablement. Fa uns mesos, Compromís ja va denunciar la desaparició del servei de dermatologia, derivat íntegrament a Montolivet. Ara sembla ser que li ha tocat el torn a Traumatologia, després de reduir-se les seues consultes a una vegada per setmana.

Monzó ha recordat a Soledad Ramón que des que ella és alcaldessa, les especialitats del centre de Salut s’han reduït a la meitat; s’ha passat de 8 a 4 especialitats, així mateix hem vist reduir la partida destinada a serveis socials, l’Escola Pública d’Adults (EPA) i s’ha esborrat del mapa escolar el Centre d’Educació Infantil i de Primaria (CEIP número 6). Les retallades, per tant, estan afectant i molt els pilars fonamentals de la societat del benestar; l’educació, la sanitat i l’atenció a les famílies i la infància.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *