Compromís exigeix al Consell la construcció del carril bici fins al Port de Catarroja

El govern d’Alberto Fabra ha confirmat al grup Compromís en les Corts Valencianes que el projecte, que suposa una inversió de prop del milió d’euros, encara no està licitat pel que els ciutadans de Catarroja hauran d’esperar a pesar que fa més de 5 anys es va publicitar la quantitat de diners que la Generalitat anava a destinar a cada municipi, segons el nombre d’habitants.

El portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, considera que: “ el PP està menyspreant els projectes del municipi i el seu desenvolupament. Portem anys esperant que infraestructures importants per al municipi es duguen a terme però les promeses no es converteixen en realitat; és el cas dels accessos al municipi per la Pista de Silla, l’arribada del tramvia, l’accessibilitat de l’estació de Renfe o el projecte del carril bici fins al Port de Catarroja”.

El municipi, afirma Monzó, està passant per una situació “complicada” davant la paràlisi a la qual ens té sotmès el govern local que es veu incapaç de presentar projectes de desenvolupament per al municipi per estar immers en polèmiques internes. Monzó considera que Soledad Ramón no està sent capaç de pilotar un vaixell que cada vegada fa més aigua; problemes amb la policia local, falta de consens entre les falles del municipi, les piscines tancades, la població bruta i projectes paralitzats, són la targeta de presentació de la gestió del PP en aquesta legislatura.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *