Compromís presenta una proposta de resolució en Les Corts per impulsar el carril bici al Port de Catarroja

El Grup Parlamentari de Compromís en les Corts Valencianes ha presentat una proposta de resolució per instar el COnsell a executar el projecte del carril bici fins al Port de Catarroja, previst en el Pla d’Inversió Productiva llançat per la Generalitat Valenciana l’any 2009. Enric Morera, síndic de Compromís, i el diputat Juan Ponce signen esta proposta després de fer-se ressò de la moció presentada per Compromís per Catarroja, que va ser aprovada per unanimitat en el passat ple ordinari del mes de maig.

En la resposta (amb dara 16 de maig de 2014) facilitada per la Consellera d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient a una pregunta realitzada per Compromís es reconeixia que l’actuació compta amb un pressupost de 820.092,78 euros i un termini d’execució de sis mesos. En el mateix escrit la Consellera assegurava que “les obres podran començar després de la licitació i adjudicació del conrresponent contracte”. Per este motiu la proposta de resolució de Compromís inclou un punt en el qual insta al Consell a retre compte davant Les Corts del compliment de la resolució en un termini màxim de tres mesos.

Podeu consultar la proposta de resolució en este enllaç.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *