Compromís denuncia la proliferació d’abocadors incontrolats a Catarroja

El portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha demanat a l’equip de govern del PP que explique el motiu pel qual a Catarroja estan proliferant abocadors incontrolats davant la passivitat de l’equip de govern del PP.

Monzó ha anunciat que exigirà explicacions públiques al regidor de medi ambient atès que alguns dels abocaments es troben prop del Parc Natural de l’Albufera, en la zona industrial del municipi. De fet, al costat del camí de l’alter es troba la sèquia de la Rambleta i el desaigüe natural del municipi.

camí de l'alterAquest camí, s’afirma des de Compromís, actua de zona limítrofa entre els municipis de Catarroja i Albal, però just és la zona de Catarroja la que pitjors condicions de salubritat presenta.

Monzó també ha recordat al PP que gràcies a la seua nefasta política urbanística existeixen zones afectades pel PAI del Nou Mil·lenni on també s’acumula fem i residus de tot tipus, especialment enderroc, davant la passivitat dels responsables polítics. Gran part dels camps es troben abandonats sense que l’Ajuntament de Catarroja haja cercat alternatives a aquesta situació; alternatives que sí que han trobat municipis limítrofs com Paiporta o Picanya mitjançant la fórmula d’horts urbans.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *