Compromís per Catarroja exigeix a l’alcaldessa que conteste a tots els precs i preguntes dels plens

El portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, denuncia que moltes de les preguntes que es formulen en el ple no són contestades i en unes altres es contesta amb evasives o respostes inversemblants.

Compromís recorda a l’equip de govern l’obligatorietat de respondre a les preguntes i als precs que es formulen en els plens i per escrit, en el cas contrari s’està obstaculitzant la tasca de fiscalització de l’oposició i incomplint el Reglament d’Organització i Funcionament de les entitats locals (ROF), per la qual cosa Compromís no descarta prendre en un futur noves mesures si es continua en aquesta dinàmica.

Compromís afirma que portem mesos esperant que l’alcaldessa de la localitat aclarisca si condemna els actes violents contra el president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua o els actes violents comesos en les Trobades d’escoles en Valencià de Benirredrà. Així mateix, Monzó considera que existeixen respostes a preguntes que no es realitzen mentre unes altres es queden per contestar com aquella en la qual es pregunta al PP quant diners s’ha gastat l’ajuntament per a publicitar les seues notícies en els mitjans de comunicació. Compromís afirma que seguirà ferm fins a perseguir la transparència total en l’ajuntament de Catarroja.

D’altra banda Monzó considera “vergonyós” i un “presa de pèl” que l’alcaldessa justifique l’ús del cotxe de la policia local per a visitar les falles per “un motiu de seguretat i per a extremar les precacucions”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *