Compromís denuncia la brutícia extrema dels carrers de Catarroja

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, assegura que no es pot estalviar a costa de la salubritat pública i de la seguretat ciutadana com està fent el PP de Catarroja amb l’eliminació de llum en la via pública i eliminant els serveis de neteja dels carrers i voreres.

Compromís demana a l’alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramon, que explique perquè els ciutadans paguen els seus impostos i cada vegada tenen menys serveis, en al·lusió a les retallades en educació, sanitat i serveis bàsics com la neteja i la il·luminació dels carrers. Monzó assegura que “la reducció del pressupost en neteja viària aquest any ens ha portat a una situació que frega la insalubritat per als veïns del municipi”. Existeixen carrers i voreres, s’afirma des de Compromís, que no s’han fregat durant tot l’any i la brutícia està incrustada, provocant olors insuportables per als veïns.

Monzó considera que “El govern del PP de Catarroja té la necessitat d’estalviar dsprés d’haver “balafiat” els diners de tots amb una gestió nefasta; la solució és retallar en sanitat, educació i serveis bàsics que dóna el municipi com la il·luminació dels carrers i la seua neteja”. Monzó assegura que “les retallades han portat al municipi a una situació extrema, alguns barris de la població presenten voreres intransitables per la brutícia, en altres barris són els propis veïns els que s’encarreguen de netejar les voreres i mantenir els carrers amb certa higiene i sense olors

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *