Compromís desvetlla que el govern de Catarroja va ignorar un informe policial sobre la ruïna de dues naus del port

El portaveu de Compromís, Jesús Monzó, ha demanat a l’alcaldessa de la població, Soledad Ramón i al regidor responsable de la Policia, Rafael Sanchis, que aclarisquen per què s’ha amagat durant dos anys un informe policial, datat el 21 de juliol de 2012, en el qual se certificava la situació ruïnosa d’una naus situades dins del Parc Natural de l’Albufera, al costat de l’Escola de Capatassos Agrícoles. L’informe policial, signat per un oficial i un agent de la Policia Local, va ser remès a l’intendent cap i, posteriorment, es va traslladar als serveis al territori de l’Ajuntament de Catarroja. L’arquitecte municipal va emetre informe certificant la situació descrita per la Policia Local de Catarroja dos anys després.

Monzó considera que l’alcaldessa hauria d’explicar el motiu pel qual, sent coneixedora de la situació, a través de l’informe policial, va permetre la celebració del concurs d’allipebre al costat de les naus durant dos anys consecutius, el 2011 i el 2012. Monzó considera que l’alcaldessa de la localitat “va posar en perill, innecessàriament, la seguretat dels ciutadans del municipi”. Només després dels advertiments i de l’informe de l’arquitecte municipal, l’alcaldessa va accedir a traslladar el concurs al Port de Catarroja.

Compromís exigeix al PP transparència i que s’assumeixin responsabilitats. Així mateix, considera lamentable que tres anys després, la situació continuï exactament en el mateix punt. Segons Monzó “les resolucions d’alcaldia no s’han complert, i les naus estan sense barrar”. El propietari ha presentat diferents recursos que han estat desestimats, “però això no li eximeix de la responsabilitat ni a ell ni a l’Ajuntament de complir la normes per certificar la seguretat ciutadana”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *