Participa en el concurs d’allipebre de Catarroja amb Compromís

El proper dissabte 20 de setembre es celebra el  concurs d’Allipebre de Catarroja, en el qual participarà, un anys més, el col·lectiu local de Compromís per Catarroja. Serà una jornada per a xarrar de tot un poc i, sobretot, per a fer festa amb tot el veïnat del poble.

Des de Compromís hem organitzat un tast d’allipebre amb beguda, picadeta i carn i embotit, en el qual podeu participar aportant 10 euros per fer front a totes les despeses. Nosaltres posem també les taules i les cadires i, sobretot, les ganes de festa.

Si voleu assistir podeu confirmar enviant un email a catarroja@compromis.net indicant el nom i el nombre de persones que hi vindreu. El concurs tindrà lloc a l’entorn del Port de Catarroja, i podeu vindre a partir de les 11 del matí.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *