Compromís demana al PP que aclarisca el futur de la parcel·la on estaven ubicats els barracons

Part dels barracons s’han traslladat al col·legi Vil·la Romana de la localitat però el mobiliari de la zona de l’esbarjo, així com les papereres i els bancs han sigut abandonats desde el mes de juliol.

El solar, recorda el portaveu de Compromís a Catarroja, Jesús Monzó, és de titularitat municipal. Compromís lamenta que el govern haja tingut molta pressa a desmuntar els barracons i resoldre la possibilitat de construcció d’un nou centre però, en canvi, no s’ha preocupat, d emoment, de reutilitzar el mobiliari que ha quedat sense utilitat. Una mostra més de la falta de tacte del govern del PP.

Monzó ha assegurat que el seu grup lluitarà on faça mancada per a recuperar allò que el govern del PP ha llevat als ciutadans de Catarroja. Hem lluitat i seguirem lluitant per a aconseguir que Catarroja gaudisca dels centres públics docents necessaris amb totes les infraestructures. El govern del PP ens ha portat al desmantellament dels serveis públics mitjançant la privatització, fent, fins i tot, concessions de sòl públic a empreses privades.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *