El taller sobre el “tarifazo” elèctric genera l’interés dels assistents

La Plataforma per un Nou Model Energètic i Compromís per Catarroja van oferir ahir dijous 11 de desembre un taller pràctic sobre el “tarifazo” energètic i com minimitzar els seus efectes, que va tindre lloc a la Casa de la Cultura de Catarroja.

20141211_202126En la jornada van participar José Cerdan, Salvador Moncayo i Pau Lillo, que van fer una presentació de la trajectòria i objectius de la plataforma i, a continuació, desenvoluparen un taller pràctic per a interpretar la factura elèctrica, en el qual els assistents van participar activament aportant les seues factures per tal de saber interpretar-les i, en conseqüència, detectar formes per a estalviar diners.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *