Jesús Monzó optarà a l’alcaldia de Catarroja en les primàries de Compromís

L’actual portaveu de la coalició a l’Ajuntament de Catarroja comunica la seua decisió de presentar-se a les primàries en una carta oberta a tota la ciutadania en la qual destaca que “Catarroja necessita un revulsiu i una altra manera de fer política; més transparent i participativa”.

Jesús Monzó, de 39 anys i nascut a Catarroja, és l’actual portaveu de la coalició Compromís a l’ajuntament de Catarroja, i membre del Consell Nacional del Bloc, partit en què milita des de fa més de 20 anys. Actualment exerceix de professor de secundària en la localitat de Paiporta. Monzó va estudiar a la Universitat de València les llicenciatures de Filologia i Comunicació Audiovisual. S’ha especialitzat en el camp de la comunicació i la política municipal, tema sobre el qual va versar el seu treball de doctorat amb el qual va obtenir el primer premi Benvingut Oliver de recerca històrica de Catarroja l’any 2011.

Us reproduïm la carta adreçada a tota la ciutadania

Estimats amics i amigues,

M’adrece a tots vosaltres per anunciar-vos la meua intenció de presentar-me a les primàries de Compromís per Catarroja i optar a encapçalar la llista de cara a les eleccions municipals de maig de 2015.

Sóc conscient que ens trobem en un moment complicat per a fer política. La ciutadania està farta de corrupció i de representats polítics que han utilitzat el seu lloc de responsabilitat en benefici propi, d’esquenes al poble. Davant de tot això, Compromís representa una garantia contra la corrupció, un projecte innovador, diferent. En definitiva, una altra manera de fer política, amb persones responsables, honrades i que aposten per una absoluta transparència en la gestió pública.

Estic convençut que els anys que porte a l’Ajuntament de Catarroja m’han proporcionat una maduresa important i l’equilibri necessari per poder assumir responsabilitats de govern. Per a mi Catarroja és i serà una part important de la meua vida. M’estime el meu poble i m’agrada treballar per millorar-lo, els qui em coneixeu ben bé sabeu del que parle.

Em presente amb la il•lusió de poder tindre la vostra confiança i de ser el pròxim alcalde de Catarroja.

Considere que tinc la capacitat suficient per dur endavant el canvi que el nostre poble necessita i confie que els militants i els simpatitzants de Compromís, així com la ciutadania en general de Catarroja vegen en mi un digne cap de llista i futur alcalde de la ciutat. Una persona formada, dialogant, respectuosa, capaç d’escoltar la ciutadania i de resoldre els seus problemes.

Espere, de tot cor, que em doneu l’oportunitat de poder continuar aportant, amb humilitat i responsabilitat, eixe granet d’arena i fer de Catarroja el poble que tots i totes volem.

Gràcies!

Jesús Monzó i Cubillos

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *