Compromís revela que Catarroja paga el lloguer d’uns locals, sense usar-los, durant quatre mesos

Compromís revela que l’alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramón, va comunicar a la Fundació Bancaixa, quatre mesos després de la finalització del contracte, la intenció de no fer ús d’aquests locals situats al carrer Calvari de la població.

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha lamentat que la manca de coordinació entre l’Ajuntament de Catarroja i la Conselleria d’Educació haja suposat per a la ciutadania de Catarroja una despesa inútil de 3.600 euros, corresponents a quatre mensualitats del lloguer d’aquests baixos que fins ara s’han utilitzat per a la realització de tallers i cursos formatius destinats a la gent jove de la localitat.

Monzó assegura que l’Ajuntament de Catarroja ha renovat fins en quatre ocasions addendes del contracte de lloguer amb la fundació Bancaixa a l’espera que la Conselleria d’educació confirmés que l’Ajuntament podia impartir els cursos inscrits dins dels programes de Formació Professional bàsica, hereus dels anteriors cursos de garantia social i els programes de qualificació professional inicial (PQPI). Finalment l’Ajuntament ha hagut de demanar la rescissió del contracte davant la impossibilitat de inmpartir aquests cursos.

Compromís lamenta que el PP només dedique diners públics per fer-se propaganda però que no explique a la ciutadania el malbaratament econòmic existent en el municipi per la seva nefasta gestió política; sentències judicials, advocats del Nou Mil•lenni, sobrecostos en obres públiques i un llarg etcètera.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *