1.- L’Ajuntament de Catarroja va declarar, per unanimitat, l’any 2015 com a any del centenari de la banda de l’Empastre. Es tracta d’una fita importantíssima que des de Compromís considerem que l’Ajuntament no ha de passar per alt sinó que ha d’impulsar de manera ferma i contundent; un impuls econòmic i amb propostes que permeten millorar allò ofertat, fins al moment, pels organitzadors; l’associació “Fòrum de Catarroja” (un tall d’empastradors).

Per tot això, preguem a l’actual equip de govern que es comprometa, ara i ací, a dur endavant una comissió de seguiment de les activitats programades per a l’any 2015 de la banda de l’Empastre, on estiguen present els organitzadors i tots els grups polítics amb representació municipal. La finalitat no és altra que’enriquir i dignificar, encara més si cap, aquesta efemèride.

2.- Pregue que l’alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramon, valore públicament la següent contestació remesa pel Conseller de Sanitat, Manuel Llombart, el passat 3 de desembre de 2014, al grup de Compromís en les Corts Valencianes: “La infraestructura del Centre de Salut de Catarroja, actualment és adequada a les necessitats assistencials de la població atesa, per la qual cosa no està previst en estos moments ampliar-lo”. Pel que fa als centre d’especialitats, el Sr Llombart afirma: “ Com a conseqüència d’un increment progressiu de les consultes d’atenció especialitzada en el centre de Catarroja, que ha arribat a generar demores i saturació d’agendes, en 2013 la Conselleria de Sanitat va dur a terme un reajustament de les agendes dels especialistes, que va comportar derivar la sobredemanda al centre d’especialitats de Montolivet”.

3.- Pregue que l’alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramón, valora aquesta contestació realitzada el passat 20 de novembre de 2014 per Isabel Bonig, Consellera d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, al grup de Compromís en les Corts Valencianes sobre la deficient senyalització del toponim Catarroja a les vies d’accés al municipi: “La Conselleria no té constància que l’Ajuntament de Catarroja haja formulat cap petició relacionada amb l’assumpte de la pregunta. En qualsevol cas, la retolació relativa a Catarroja en els distints panells senyalitzadors s’ajusta a les dimensions i la tipografia prevista en la normativa vigent. En eixe sentit, no està prevista modificar la retolació”.

carrer huelva4.- L’equip de Govern de Catarroja va presentar al Ple de l’ajuntament un pla de re-asfaltat d’alguns carrers de la Vila, des del grup Compromís es va sol•licitar la justificació tècnica de la intervenció en els carres escollits.

Justificació que encara no ens han presentat i per això i en ànim de que els diners dels ciutadans es gasten on és necessari i de forma justificada.

Li preguem a l’equip de Govern que es replantege les seues actuacions i li proposem una modificació d’actuació per tal de realitzar-la al carrer Huelva, vist les fotografies que adjuntem on s’observa l’estat del carrer.