Podeu consultar la resposta a la pregunta de Compromís en este enllaç.

El portaveu de Compromís, Jesús Monzó, va llegir un escrit del conseller de Sanitat, Manuel Llombart, durant l’últim ple en el qual es descarta l’ampliació del centre de salut i es justifica l’eliminació d’especialitats, davant la sorpresa de la primera edil municipal, Soledad Ramón, que mostrava la seua incredulitat. Monzó asegura que en cap moment Llombart ha assegurat la continuïtat del servei d’especialitats amb el canvi d’atenció sanitària del veïns de Catarroja que passe de l’Hospital Peset a l’hospital La Fe

En l’escrit, ensenyat per Monzó, el conseller LLombart afirma que “la infraestructura del centre de salut de Catarroja actualment és l’adequada a les necessitats assitencials de la població atesa, per la qual cosa no està prevista la seua ampliació”. Llombart, al mateix temps, admés a Compromís que el centre d’especialitats ha experimentat un increment progressiu de consultes, aquest aspecte, lluny de motivar l’ampliació dels especilistes, va motivar la desaparició d’algunes d’especialitas. Açò està motivat, segons Llombart, a un reajustament de les agendes dels especialistes i l’excés de demandes es redirigiren al centre d’especialitats de Montolivet”.

Monzó considera que el govern valencià i l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramon, “estan prenent el pèl als ciutadans de Catarroja. No entenem com l’alcaldessa de Catarroja diga en públic una cosa i el govern de Fabra una altra ben diferent, o que s’haja d’assabentar de coses per les respostes de les preguntes formulades per Compromís en les Corts Valencianes”. Davant tot açò, Compromís considera que “la credibilitat de Soledad Ramón i del PP a Catarroja és nul•la. Tot el que anuncien és paper mullat. Com a exemple; fa més d’un any que l’alcaldessa va anunciar la construcció immediata de l’ascensor de Renfe però encara no han començat les obres, el mateix ocorre amb el carril bici cap al Port de Catarroja o les millores en els accessos de la localitat que anys enrere va prometre el PP”.