Segona assemblea oberta de Compromís per Catarroja

Dimarts 13 de gener a les 19,30 hores tindrà lloc la segona assemblea oberta per debatre el programa electoral amb què Compromís per Catarroja concorrerà a les eleccions municipals del mes de maig.

Durant la primera assemblea, celebrada el passat 16 de desembre, es van designar els portaveus sectorials per a la confecció del programa. Coordinats pel portaveu municipal Jesús Monzó, l’assemblea va confiar la part del programa referida a Economia, Urbanisme i Regeneració Democràtica a Martí Raga; Cultura, Educació i Benestar Social a Núria Blanch; Noves Tecnologies, Esports i Joventut a Joan Martínez, Medi Ambient i Agricultura a Empar Chulià, i Comerç, Indústria i Turisme a Dolors Gimeno.

En esta segona assemblea es posaran en comú totes les propostes rebudes per Compromís per Catarroja i s’integraran en el programa general, amb l’objetiu de proposar a la ciutadania un document que serà el que regirà l’actuació de Compromís per Catarroja en cas d’assumir la responsabilitat de governar el poble.

Tot i que ja s’està treballant el programa encara podeu fer les vostres aportacions a travès de la pàgina de participació de la nostra web.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *