Joan Martínez, militant de Compromís per Catarroja, optarà en les primàries de Compromís a un lloc a la llista de la circumscripció electoral de València. Martínez va aconseguit l’aval del 3% de la militància de Compromís en menys de 24 hores, i va ser proclamat oficialment candidat per a participar en un procés que culminarà el proper 31 de gener amb la votació presencial. Podeu inscriure-vos en les primàries en la web de Compromís.

Nascut a Catarroja fa 30 anys, és enginyer informàtic i forma part de l’executiva local de Compromís, així com de Joves del País Valencià de la comarca de l’Horta Sud. Es tracta de l’únic catarrogí que s’ha presentat a estes primàries “amb la il•lusió de ser la veu de les catarrogins i catarrogines, i també de la comarca de l’Horta Sud, en les Corts Valencianes, perquè crec que el projecte de la Coalició Compromís, un projecte d’arrel valencianista, progressista i fet per a les persones”.

Martínez es mostra il•lusionat per “tindre l’oportunitat de col•laborar amb l’equip de persones que, desitge i espere que pilote el canvi que necessitem els valencians per a 2015 per eixir d’esta crisi i d’esta irrellevància en el que ha quedat després de successius governs de distints signes”.

Durant les pròximes setmanes Martínez desenvoluparà una campanya molt centrada en Catarroja, presentant-se al veïnat i animant a participar a tota la població en el procés de primàries.

Podeu visitar la seua pàgina de Facebook clicant ací.