El proper dissabte estarem al Camí Reial, front a l’Ajuntament, explicant a les veïnes i veïns de Catarroja el procés de primàries pel Compromís elaborarà les seues llistes a les Corts Valencianes. En l’acte ens acompanyarà Joan Martínez, que és l’unic catarrogí que concorre a este procés.

Cal recordar que el termini per a la inscripció en el cens de les primàries de Compromís acaba el 21 de gener. Podeu formalitzar la vostra inscripció en la pàgina web o bé de manera presencial el proper dissabte. La votació online tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de gener, mentre que la votació presencial serà el dissabte 31 de gener de 17 a 20 hores a la seu de Compromís per Catarroja, a la Plaça Major 13-B.

A més, durant el matí també repartirem el nostre darrer Infocompromís, que podeu descarregar-vos en PDF en este enllaç.