Exigim la reobertura del Centre d’Especialitats

Les advertències de Compromís, lamentablement, s’han complit i el Centre d’Especialitats de Catarroja ha tancat esta semana, coincidint amb l’assignació de Catarroja a l’àrea de salut de La Fe, que ha assumit més de 80.000 habitants de la comarca sense augmentar la seua dotació en material i en professionals.

Este fet s’uneix a la negativa a ampliar el Centre de Salut que el Conseller de Sanitat va reconéixer preguntat pel grup de Compromís en les Corts Valencianes, i suposa una evidència més del desmantellament dels servicis bàsics. Per tot això Compromís exigeix al PP que retorne el servei i en el cas que no siga així, que el cost del lloguer del local que ara queda sense ús no ho assumisca el poble de Catarroja.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *