Hui, acte central de la campanya de Primàries a l’Horta Sud amb Mònica Oltra

Mònica Oltra, candidata a la Presidència de la Generalitat en les Primàries de Compromís, intervindrà en l’acte comarcal de l’Horta Sud que es celebrarà divendres a l’Auditori de Paiporta a partir de les 19,30 hores. L’acte servirà per presentar a les persones candidates que opten a integrar la llista de Compromís per la circumscripció de València en les eleccions autonòmiques de maig.

La primera part de l’acte es compondrà d’una sèrie de “microxarrades” en les quals cadascun dels candidats i candidates disposarà de tres minuts per presentar-se i exposar les seues propostes. En finalitzar les exposicions Oltra prendrà la paraula per explicar els objectius del procés de primàries i demanar-ne la participació activa de les més de 2.500 persones inscrites a l’Horta Sud.

Cal recordar que les votacions via Internet de les primàries tindran lloc els dies 28, 29 i 30 de gener, mentre que la votació presencial es farà dissabte dia 31. A la comarca de l’Horta Sud s’habilitaran meses electorals a Alaquàs, Benetússer, Catarroja, Paiporta, Picanya i Torrent.

Des de Compromís per Catarroja vos animem a assistir a este acte comarcal i a participar activament en el procés de primàries per triar els candidats a la llista per a les Corts Valencianes.

Arxivat en: Primàries

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *