Precs realitzats per Compromís en el ple del mes gener

1.- Preguem que s’inste a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer la neteja del llit i de les ribes del barranc de Xiva. Així mateix, preguem l’eliminació d’unes forques de ferro situades en la mateixa riba a l’altura del pont que separa Catarroja de Massanassa.

2.- Preguem que es reclame a l’empresa encarregada d’asfaltar el pont d’accés a Catarroja des de la Pista de Silla que arregle la rotonda que han destrossat com a conseqüència de les obres.

3.- Preguem la revisió dels contractes amb les empreses privades de telefonia ONO i Movistar perquè aquests s’han estat renovant sense el compliment de les clàusules per part de les empreses; en el cas de Movistar el contracte inicial es va signar l’any 2000 i en el cas d’ONO en el 2005. cal recordar que aquestes empreses no estan pagant cap tipus de Taxa per ocupació de la via pública i, en canvi, aquestes estan cobrant la publicitat a tercers (com ara el TAC)

4.- Preguem que l’alcaldessa de Catarroja demà mateix anul·le l’acord de la resolució 22/2015 sobre repartiment de vales de menjar des del despatx d’alcaldia perquè en cas contrari prendrem les mesures pertinents. Demanem que tant l’alcaldessa de Catarroja com la seua secretària deixen de repartir aquests vales perquè entenem que és una tasca exclusiva de serveis socials i no d’alcaldia.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *