Compromis de Catarroja alerta del mal estat de les tanques de protecció del col·legi Jaume I

El portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha alertat a l’equip de govern del PP de la situació en la qual es troben les tanques de protecció que es van posar el passat mes d’octubre davant l’existèncian de solsides en la façana nord de l’edifici. Monzó assegura que les tanques no compleixen amb allò exigit en l’informe emès pel tècnic i al qual ll’alcaldessa de la localitat fa referència en la resolució dictada sobre aquest tema el passat 24 d’octubre de 2014.

En l’informe s’assegura que les solsides afecten a la zona nord de l’edifici, zona on es troba el pati del col•legi i onestan les rampes d’accés per als alumnes amb mobilitat reduïda. Compromís assegura que el govern del PP està permetent, amb la seua passivitat, el fet que el col•legi estiga en condicionsimpropied d’un centre docent, incomplint la normativa d’accessibilitat.

Compromís assegura que la resolució està incomplint, entre altres mesures, aquella que ordenava a la policia local a vigilar les tanques perquè estiguen sempre en òptimes condicions de seguretat. L’informe detalla que la tanca ha de tenir una altura de 2 metres, haurà de ser forta, estable, fixa i cega. El mateix informe tècnic adverteix de la necessitat d’executar les reparacions necessàries com més prompte millor, fet que no s’ha tingut en compte per part de la Conselleria d’Educació ni per part de l’equip de govern de Catarroja, tots dos pertanyents al mateix partit polític.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *