Precs i preguntes realitzades per Compromís en el ple ordinari de febrer de 2015

Preguntes

1.- Quan disposarem els catarrogins i les catarrogines d’una estació de trens adaptada?
2.- Per quin motiu han posat panells informatius al poligon industrial en una zona de difícil accés, com ara la que hi ha al costat de la rotanda d’accés des de la Pista de Silla?
3.- Per què l’alcaldessa de Catarroja i l’equip de govern estan permetent l’incompliment constant de les resolucions distades sobre les naus situades en el Port de Catarroja i la parcel.la on antigament estava l’empresa plàstic Omnium?
4.- Compleixen la normatives les cistelles i els panells de fusta que han situat en la zona multiesportiva del Parc de Paluzié?
5.- Consideren vostés normal que en el concert de DJ Victor Perez & Amores grup de percussió, que ha costat al municipi 10.527 eurs, no es puga concretar amb certesa el nombre exacte d’assistents? Consideren vostés que han fet un respartiment just i raonable de les entrades? Considern normal que sols 442 entrades es posen a disposició del públic i que 181 d’elles es queden per repartir?

Precs

1.- Preguem el compliment exhaustiu de la resolució 2568/2014 relativa a les deficiències en el col.legi Jaume I. L’incompliennt d’aquesta resolució, sra. Alcaldessa, està posant en perill la seguretat dels xiquets del col.legi Jaume I, així com de tota la comunitat educativa. A més a més la lentitud de les actuacions està permetent que actaulment el Jaume I siga un centre inaccessible perquè tots els accesso de mobilitat reduÏda estan bloquejats

2.- Preguem també la posada en marxa urgent de les mesures de protecció dels edificis públics i històrics dels públics davant l’evidència denunciada per compromís de l’existència de parallamps sense funcionar.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *