Una assemblea oberta ratificarà el programa electoral de Compromís per Catarroja

El proper dimarts 7 d’abril a partir de les set de la vesprada Compromís per Catarroja sotmetrà a l’aprovació dels seus militants i simpatitzants el programa electoral amb què concorrerà a les eleccions municipals.

El programa és fruit de les aportacions de desenes de persones que, des del passat estiu, han lliurat les seues propostes al col·lectiu local de Compromís, tant personalment com mitjançant l’espai de participación en la página web o les xarxes socials. A més, els regidors de Compromís i els integrants de la llista electoral s’han reunits amb persones i col·lectius del poble per recollir de primera mà les seues inquietuds i necessitats.

Així doncs, el programa electoral de Compromís per Catarroja és un treball col·lectiu que, independentment de la seua aprovació en l’assemblea de dimarts, continuarà viu i obert a noves propostes del veïnat de Catarroja.

El programa electoral de Compromís per Catarroja el podreu consultar en esta web a finals de la setmana.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *