Compromís reclama alternatives al tancament del centre d’especialitats de Catarroja

Compromís lamenta que la Policia Local haja de fer un informe per a certificar l’absència d’activitat davant la falta de comunicació per part de la Conselleria de Sanitat. El gerent de l’hospital La Fe de València va notificar a l’Ajuntament la decisió d’oferir el servei en el mateix hospital 19 dies després del tancament del local. Compromís assegura que les obres del local ii el seu lloguer han suposat per a les arques públiques un desemborsament de prop de 700.000 euros.

El regidor de Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, Martí Raga, considera que “la gestió realitzada pel PP ha suposat un malbaratament de diners públics, ha posat en evidència les seues polítiques d’amiguisme, així com irregularitats gravíssimes que han vulnerat la llei”. Raga assegura que el contracte es va signar mesos abans de ser aprovat mitjançant resolució de d’alcaldia per l’exalcalde de Catarroja, Francisco Chirivella.

El tancament del centre d’especialitats, segons Compromís, “representa el paradigma de les polítiques del PP de Catarroja; el malbaratament de diners públics, l’amiguisme i el nul pes polític de l’alcaldessa, Soledad Ramón, que està sent constantment menyspreada pel seu propi partit”.

Des de Compromís es considera esperpèntic que l’alcaldia haja d’enviar a la policia local perquè certifique el tancament del centre davant la falta de comunicació oficial per part de la Conselleria de Sanitat. En aquest informe ocular, datat el 9 de gener, la policia local va certificar l’absència d’activitat del local, preguntant fins i tot a treballadores del centre de salut. Compromís exigeix al PP que assumisca políticament responsabilitats i que l’alcaldessa de Catarroja informe de la seua gestió en el Periòdic de Catarroja, mitjà de comunicació manipulat pel PP amb els diners de tota la ciutadania.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *