Compromis alerta de la desprotecció d’edificis i construccions històriques de Catarroja per falta de manteniment

El portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha demanat a l’actual equip de govern del PP que es pose a la feina i restablisca les mesures de seguretat i de protecció necessàries perquè els edificis municipals i històrics de la població estiguen assegurats davant situacions meteorològiques adverses, com ara tempestes amb gran quantitat d’aparell elèctric.

Monzó assegura que Compromís porta mesos advertint al PP que els parallamps d’alguns edificis municipals,així com els existents en construccions protegides com els fumerals,estan en desús per falta de manteniment durant anys. Monzó assegura que existeixen informes municipals que acrediten esta situació descrita per Compromís però sembla que per al govern municipal és més important fer-se fotos i reinaugurar piscines i fonts que porten anys parades que la seguretat dels edificis i de la ciutadania.

Compromís considera que es tracta d’una mesura urgent perquè no solament es tracta de mantenir i conservar edificis amb un valor històric sinó també protegir i garantir la seguretat ciutadana davant la caiguda de rajos en el casc urbà.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *