Dimarts 14 d’abril, xarrada sobre l’Economia del Bé Comú

El proper dimarts 14 d’abril la seu de Compromís per Catarroja acollirà una xarrada sobre l’Economia del Bé Comú que servirà, a més, per a presentar el programa econòmic amb què la formació concorre a les properes eleccions municipals.

José Antonio Bravo, secretari de l’Associació Federal pel Foment de l’Economia del Bé Comú serà l’encarregat de transmetre els valors i objectius d’este moviment, fonamentat en la sostenibilitat, la igualtat d’oportunitats, la cohesió social, una major democràcia i el foment d’allò local. Uns valors que s’ han de poder traduir en objectius i accions polítiques mesurables, que ens permeten valorar el nivell de qualitat de vida digna i benestar a les nostres ciutats per tal de fomentar una major convivència i millor bon viure.

Posteriorment, Jesús Monzó, candidat a l’alcaldia de Catarroja per Compromís, exposarà els eixos bàsics del programa econòmic. L’acte, d’entrada lliure, començarà a les 19 hores.

 

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *