Vora un centenar de persones han participat en l’elaboració de les 241 propostes que integren el text

Un programa plural fruit d’un gran treball col·lectiu. Esta és la definició del programa electoral que l’assemblea oberta de Compromís per Catarroja ha aprovat per unanimitat esta mateixa setmana.

Són quatre els eixos bàsics del programa que Compromís prendrà com a base del seu govern, desenvolupats en 241 propostes. En primer lloc, la participació ciutadana, la transparència la regeneració democràtica. El benestar de la ciutadania és el segon dels grans blocs temàtics del programa, on s’inclou temes com la igualtat, l’educació, la joventut i infància, promoció del valencià, cultura, festes i oci, esports, sanitat i benestar social.

L’impuls econòmic és la principal aposta del programa electoral de Compromís per Catarroja, amb 32 propostes relatives a l’ocupació, comerç i mercat, indústria, hisenda i turisme, aspecte que ha de ser un dels motors econòmics futurs de l’economia catarrogina.

La sostenibilitat és el quart punt del programa, englobant tot allò relacionat amb l’urbanisme i mobilitat, les polítiques d’habitatge, les paisatgístiques i les agrícoles. Tanca el bloc temàtic l’apartat dedicat al medi ambient i l’energia inclou propostes

Les idees per a portar a terme el programa han estat fruit de les aportacions de vora un centenar de persones, mitjançant les assemblees obertes realitzades des del mes de gener com per reunions amb el veïnat, especialistes en cadascuna de les àrees temàtiques i col•lectius del poble. A més, una part destacada del programa ha estat desenvolupada gràcies a les aportacions realitzades a través de la microsite de participació habilitada a la web de Compromís per Catarroja des del passat mes de juny.

El programa es mantindrà obert a les aportacions que el veïnat de Catarroja faça durant les pròximes setmanes