Compromís per Catarroja integra en la seua candidatura a la formació Demos+

Compromís per Catarroja ha integrat dins la seua llista a les eleccions municipals a Demos+, una formació nascuda de les mobilitzacions del 15M amb presència arreu de l’estat espanyol.

Segons Mariángeles Moreno, representant de Demos+ a Catarroja, i Jesús Monzó, candidat a l’alcaldia de Catarroja per Compromís, “davant la cita electoral municipal s’ha advertit la conveniència de confluir en una mateixa llista per continuar treballant junts i mostrar suport al programa municipal de Compromís per Catarroja”, que s’ha traduït en la presència de Moreno en la llista amb què la formació compareixerà a les eleccions del 24 de maig.

En les passades eleccions europees Demos+ va integrar-se en la candidatura de la coalició Primavera Europea juntament amb Compromís i altres forces. Des d’aleshores la relació entre ambdues formacions en l’àmbit de Catarroja ha estat constant i enriquidora.

A més d’esta formació, Compromís per Catarroja integra en la seua llista tant independents com representants de totes les sensibilitats que integren la coalició, així com d’Equo, formació a la qual pertany José Joaquín Cerdán, també integrat en la llista.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *