Una xarrada sobre energia servirà per presentar el programa de sostenibilitat de Compromís per Catarroja

El proper dimars 21 d’abril la seu de Compromís per Catarroja acollirà la celebració del taller pràctic “Com estalviar en la factura de la llum”, impartit per la plataforma per un Nou Model Energètic. Esta activitat servirà, a més, per a presentar les propostes en matèria energètica i de sostenibilitat de Compromís per Catarroja.

Salva Moncayo i José Joaquín Cerdán, membres de la Plataforma, seran els encarregats d’informar als interesats sobre què poden fer per pagar menys en la factura de la llum, donant consells sobre eficiència energètica a la llar i sobre la interpretació de la factura elèctrica, que tothom pot portar per fer un estudi concret de cada cas. Posteriorment, Jesús Monzó detallarà les propostes de Compromís, recollides en un punt específic del programa electoral, i que, entre altres qüestions, inclou l’adhesió al manifest de la Plataforma per un Nou Model Energètic i la Fundació Renovables. Cal remarcar que Cerdán està integrat en la llista amb què Compromís concorre a les eleccions locals de Catarroja.

L’acte, d’entrada lliure, començarà a les 19 hores.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *