Compromís per Catarroja celebra el Dia de la Bicicleta amb una marxa al Port

Compromís per Catarroja va celebrar ahir el Dia de la Bicicleta amb una marxa al Port de la localitat en la qual van participar tant membres de la seua llista electoral com simpatitzants que van voler sumar-s’hi a esta iniciativa. La marxa també va servir per reivindicar per a Catarroja una mobilitat adequada per als ciclistes i per als vianants, sense barreres i amb rutes segures.

Entre les propostes en matèria de mobilitat que Compromís recull al seu programa electoral està l’establiment d’un carril bici des de l’estació i fins la Florida, l’impuls del servei de Catarroda amb un punt de préstec al Port, l’avanç en la peatonalització de la zona urbana o l’establiment de rutes ecològiques per a ciclistes i vianants, entre d’altres mesures.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *