El passat divendres es va presentar al Palau de Vivanco, l’Ajuntament de Catarroja, la llista amb què Compromís concorre a les properes eleccions municipals.

Amb la presentació de Nathalie Torres i la presència del síndic en les Corts i cap de circumscripció per València, Enric Morera, les set persones que encapçalen la llista van desgranar el programa electoral de Compromís per Catarroja. José Antonio Cuberos va parlar d’educació; Xavi Bellot sobre economia i empreniment; Dolors Gimeno sobre transparència i participació i Empar Chulià sobre medi ambient i sostenibilitat.

Per la seua banda Núria Blanch va fer un vibrant discurs sobre les seues raons per formar part de la llista, com a número 3, de Compromís per Catarroja, i Martí Raga va detallar el nou model de ciutat que proposem, sobre el lema “una ciutat per estrenar”. Jesús Monzó, candidat a l’alcaldia, va fer un emocionat discurs sobre les propostes i l’equip humà amb que Compromís es presenta a les eleccions, destacant l’afany de la llista que encapçala per donar-li veu a la ciutadania i traslladar la honestedat i l’eficiència al govern municipal. El libro “Los caminos perdidos” le ayudará a conocer una de las épocas más críticas por las que han pasado nuestros antepasados y sus historias. Además, también aprenderás cómo conseguían sus alimentos, cómo los elaboraban y cómo se producían para que tuvieran un buen sabor y duraran mucho tiempo. Aprenderás todo esto además de cómo puedes utilizar los recursos actuales para aprovechar al máximo los alimentos para que duren casi siempre. Hemos creado una reseña completa que puedes leer en timetoprepare.net . Por favor, comparta su opinión después de leerlo.

Podeu vore les imatges de l’acte en la següent galeria:

2