Compromís per Catarroja presenta divendres la seua candidatura amb la presència d’Enric Morera

Compromís per Catarroja presentarà el proper divendres 8 de maig la seua candidatura en una acte que tindrà lloc al pati del Palau de Vivanco a partir de les 19 hores. La presentació comptarà amb la presència d’Enric Morera, síndic del grup parlamentari de Compromís i cap de llista per la circumscripció de València a les Corts Valencianes. Així mateix, la llista de Compromís per Catarroja rebrà el suport de nombrosos alcaldables i regidors de la comarca.

Compromís per Catarroja presentarà una llista formada per 25 persones i encapçalada per l’actual portaveu del grup municipal de Compromís, Jesús Monzó. En la llista, integrada per 25 persones, estan representades totes les sensibilitats de la coalició, a més de persones independents que han volgut donar suport al projecte de Compromís per Catarroja.

En paraules del candidat a l’alcaldia Jesús Monzó: “Es tracta d’una llista formada per a governar, amb catarrogins i catarrogines de tots els barris, de diverses edats i professions, disposats a dur a terme una altra manera de fer política; una política de baix cap a dalt, amb transparència i participació ciutadana”.

Monzó ha volgut destacar l’oposició ferma i constructiva que ha fet Compromís en aquesta legislatura, demostrant que tenim una visió de poble i les idees ben clares. Ens cal un alcalde amb decisió que amb valentia assumisca el repte del futur del nostre poble.

En els primers llocs de la llista, a més de Monzó, figuren persones de Catarroja compromeses amb el poble i els seus barris, com ara l’advocat Martí Raga, la mestra del Col.legi Jaume I, Núria Blanch, l’enginyera agrícola Empar Chulià o la també advocada Dolors Gimeno. Els segueixen el periodista Xavier Bellot i José Cuberos, que concorre com a independent i que ha estat vinculat els darrers anys a l’AMPA del Joan XXIII.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *