El proper diumenge 17 de maig Compromís celebrarà el seu acte central de campanya a València, el més important de la campanya, on hem de fer una autèntica demostració de força ara que ha arribat el moment decisiu que estàvem esperant per que Compromís lidere el Canvi Polític tant desitjat per totes i tots.

Per això des de Compromís per Catarroja vos animem a acompanyar-nos en este acte, que comptarà amb el parlament de Mònica Oltra, candidata a la Presidència de la Generalitat, i dels caps de llista de cada circumscripció: Enric Morera (València), Vicent Marzà (Castelló) i Mireia Mollà (Alacant), així com del candidat a l’alcaldia de València, Joan Ribó.

La gent de Catarroja ens hem citat a la nostra seu (plaça Major, 13-B) per tal d’eixir tots junts. L’acte començara a les 11 i tindrà una durada de dues hores. Si voleu vindre en família hi haurà diferents animacions per als xiquets i xiquetes, a més d’un concert de Dani Miquel. Posteriorment farem un dinar de germanor a la nostra seu.

Recordeu: diumenge 17 de maig de 2015, al Parc de l’Oest de València (Avinguda del Cid, 35), a partir de les 11:00h fins a les 13:00h.

Vos esperem #ambValentia!