Necessitem el teu Compromís: fes-te apoderat/da!

En Compromís creiem en un model de democràcia més participatiu, on la ciutadania prenga el protagonisme. Per això et proposem que el dia de les eleccions sigues tu els ulls de la democràcia.

En tots els comicis fan falta persones voluntàries que supervisen tot el procés per a evitar que es perden vots, que hi haja errades o per a detectar qualsevol incidència, tant durant la votació com durant l’escrutini. Eixa és la tasca dels membres de la mesa electoral i, a més, de les persones que actuen com a apoderades i interventores de les diferents forces polítiques.

Per tot això, tenim un objectiu: que el pròxim 24 de maig tots els col·legis electorals de Catarroja tinguen persones que representen a Compromís i supervisen el procés electoral. Que siguen garantia democràtica. Que no es perda ni un sol vot.

Fer-se apoderat/da de Compromís per Catarroja és molt fàcil: entreu a http://garantiademocratica.compromis.net/?select&city i busqueu “CATARROJA”. Vos apareixerà un desplegable per a que ompliu totes les dades requerides. Així de senzill. De tota manera, també ens podeu manifestar la vostra intenció de col·laborar amb nosaltres enviant un correu electrònic a catarroja@compromis.net.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *