Ahir ens vam reunir a la nostra seu amb Guanyar Catarroja, la primera d’una sèrie que estem realitzant amb els grups que han aconseguit representació a l’Ajuntament de Catarroja.

L’encontre amb els representants de Guanyar va estar cordial i molt profitós. La coincidència en els nostres programes és una evidència que vam posar sobre la taula, així com la voluntat de canvi que el poble de Catarroja ha manifestat amb el seu vot.

Per tal de seguir parlant ens hem citat a un nou encontre la setmana que ve, del qual alçarem acta que farem pública en les nostres respectives vies de comunicació amb la ciutadania. Esta decisió està en línia amb el desig de transparència que tant Compromís com Guanyar Catarroja recollim en els nostres programes electorals.

Durant el dia de hui completarem esta primera ronda de contactes amb els representants del PSPV i de Ciutadans.