2.963 gràcies!

Compromís per Catarroja ha aconseguit en les eleccions municipals d’este diumenge un resultat històric, que ens ha posicionat com a segona força més votada del poble, a només 36 vots de la primera, el Partit Popular. Els 2.963 vots que la nostra candidatura ha rebut es traduieixen en la presència en la corporació municipal de Jesús Monzó, Martí Raga, Núria Blanch, Empar Chulià i Dolors Gimeno. Un total de cinc regidores i regidors que ens legitimen per a iniciar la formació d’un govern alternatiu al que fins ara ha manat a Catarroja. Un govern estable, responsable i de progrés.

A més, Compromís ha sigut primera força les eleccions autonòmiques a Catarroja amb 3.510 vots i un 23,77% del total de vots emesos.

Gràcies a totes i tots per estos històrics resultats!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *