Catarroja adjudica la redacció del Pla Territorial Municipal d’Emergències i del Pla d’Actuació Municipal davant del Risc d’Inundacions

Catarroja actualitzarà el Pla Territorial Municipal d’Emergències i el Pla d’Actuació Municipal davant del Risc d’Inundacions, després de l’adjudicació realitzada el passat mes de juliol pel govern municipal, que resol així el greu problema que suposava tenir un Pla Municipal caducat, que incomplia la normativa vigent i que tenia més de vint anys.

El Pla Territorial Municipal persegueix la màxima protecció per a les persones, el medi ambient i els béns, que puguen resultar afectats en qualsevol situació d’emergència i ha d’oferir resposta als riscos genèrics i actuar com complementari de qualsevol Pla d’actuació específic.

En este sentit, i tal com es desprèn del PATRICOVA el municipi ha de comptar amb un Pla d’Actuació Municipal davant del Risc d’Inundacions que també té la finalitat d’aconseguir la màxima protecció per a les persones, els béns i el medi ambient que puguen resultar afectats per les conseqüències de les inundacions.

Els plans desenvoluparan l’estructura organitzativa i l’operativitat per a la intervenció en emergències del municipi. Determinaran els elements vulnerables en funció de l’anàlisi del risc i els nivells del mateix en les distintes zones del terme municipal i delimitar les àrees segons possibles requeriments d’intervenció. Especificaran els procediments d’informació i alerta a la població. Desenrotllaran el catàleg dels mitjans i recursos disponibles en el municipi, així com els mecanismes per a la seua permanent actualització.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *