Compromís valora la implantació de l’abonament únic i reclama una línia a València Sud

Compromís per Catarroja qualifica de “molt positiva” la iniciativa del govern valencià, feta pública ahir, de posar en marxa un abonament únic per al transport metropolità entre el cap i casal i la comarca de l’Horta.

La implantació del Bo Transbordament AB permetrà que els viatgers recurrents però que realitzen habitualment un viatge d’anada i tornada al dia disposen també d’un títol de transport integrat, mitjançant el qual podran fer un transbordament gratuït en la xarxa d’EMT o MetroValencia.

L’alcalde de Catarroja, Jesús Monzó, ha reivindicat a la Consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Mª José Salvador, la necessitat de connectar Catarroja amb la xarxa de MetroValencia. Monzó li ha proposat un autobús que enllace Catarroja amb la parada de València Sud, tal com es va proposar en el programa electoral de Compromís per a les passades eleccions. Per a Monzó es tracta “d’una proposta viable i que la Conselleria s’ha compromés a estudiar”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *