Reunió amb el veïnat del carrer Pelayo

L’Ajuntament de Catarroja va acollir dilluns 12 de setembre una reunió amb el veïnat del carrer Pelayo i adjacents per tractar els problemes d’inundacions i desaigües que afecten la zona, col·lindant amb el terme municipal d’Albal.

La reunió va comptar amb l’assistència de més de mig centenar de persones, que van exposar a l’alcalde, Jesús Monzó i del regidor d’Urbanisme, Martí Raga, la problemàtica que es viu a estos carrers. Entre els compromisos que es van posar sobre la taula estan l’augment de la neteja, la realització d’inspeccions del programa Carrer a Carrer tant al C/ Pelayo i adjacents com al Parc de les Barraques i el dragat del Barranc de la Rambleta.

Monzó i Raga també els van informar sobre el conveni signat amb l’Ajuntament d’Albal per a desenvolupar la zona del Camí de les Corregudes i que afectarà fins a la connexió amb la Pista de Silla. L’instrument amb què es vol portar a terme és una estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (DUSI) que cofinancia la Unió Europea a través del programa operatiu FEDER de crecimiento sostenible 2014-2020.

A l’encontre també es va invitar als partits de l’oposició.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *