La regidoria d’Educació subvenciona la compra de material escolar en Educació Infantil

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Catarroja, dirigida per la nostra companya Núria Blanch, està posant en marxa el programa d’ajudes a la compra de material escolar per a tot l’alumnat de Catarroja d’Educació Infantil (3, 4 i 5 anys). L’ajuda, de 50 euros per alumne, s’està transferint a cadascuna dels centres educatius del poble, per la qual cosa no cal fer cap sol·licitud per part de les famílies.

La principal diferència respecte a la política de subvencions anterior és que desapareix la necessitat de demanar l’ajuda amb una sol·licitud, ja que les ajudes passen a ser gestionades directament per les escoles, que dotaran a les xiquetes i xiquets del material necessari per al curs escolar sense cost per a les famílies.

Este canvi ha estat consensuat amb la comunitat educativa en diferents reunions celebrades amb les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes, les direccions i els equips d’Educació Infantil dels respectius centres educatius. Les ajudes estan dirigides a Educació Infantil, cicle que no cobreix el programa Xarxa Llibres de la Generalitat Valenciana.

A més, les famílies que escolaritzen els fills en altres col·legis de fora de Catarroja poden optar a l’ajuda de 50 euros sol·licitant-la a l’Ajuntament, que durant els pròxims dies obrirà un nou termini per a fer-ho.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *