La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Catarroja, dirigida per la nostra companya Núria Blanch, està posant en marxa el programa d’ajudes a la compra de material escolar per a tot l’alumnat de Catarroja d’Educació Infantil (3, 4 i 5 anys). L’ajuda, de 50 euros per alumne, s’està transferint a cadascuna dels centres educatius del poble, per la qual cosa no cal fer cap sol·licitud per part de les famílies.

La principal diferència respecte a la política de subvencions anterior és que desapareix la necessitat de demanar l’ajuda amb una sol·licitud, ja que les ajudes passen a ser gestionades directament per les escoles, que dotaran a les xiquetes i xiquets del material necessari per al curs escolar sense cost per a les famílies.

Este canvi ha estat consensuat amb la comunitat educativa en diferents reunions celebrades amb les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes, les direccions i els equips d’Educació Infantil dels respectius centres educatius. Les ajudes estan dirigides a Educació Infantil, cicle que no cobreix el programa Xarxa Llibres de la Generalitat Valenciana.

A més, les famílies que escolaritzen els fills en altres col·legis de fora de Catarroja poden optar a l’ajuda de 50 euros sol·licitant-la a l’Ajuntament, que durant els pròxims dies obrirà un nou termini per a fer-ho.