Catarroja bonificarà els vehicles híbrids i elèctrics

El passat dijous va tindre lloc el ple ordinari de l’Ajuntament de Catarroja corresponent al mes d’octubre. Entre altres temes es va aprovar de l’ordenança fiscal reguladora de la Taxa per l’Ocupació de Terrenys d’Ús Públic amb Taules i Cadires, de tal manera que per primera vegada hi haurà una taxa fiscal que regularà l’ocupació de via pública, a més d’establir un cens de terrasses. La taxa serà de tipus progressiu.

A més, es va aprovar també la modificació de l’ordenança fiscal reguladora de l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica. Entre altres qüestions implica que hi haurà una bonificació tant per als vehicles elèctrics i híbrids com als que tinguen la consideració d’històrics.

Un altre punt va ser la rebaixa de l’IBI per a tots els contribuents de la població. Durant 2015 el Ministeri d’Hisenda, a través del Cadastre, va fer una inspecció a Catarroja i altres pobles per a regularitzar aquells immobles que no declaraven com realment corresponia. Eixa inspecció va traure a la llum noves construccions que no estaven donades d’alta i això va repercutir en la recaptació de l’IBI per part de l’Ajuntament, de forma que es van recaptar vora 200.000 euros més del que es tenia previst. La decisió presa pel govern de Compromís i PSPV ha estat repercutir eixe increment en una rebaixa de l’IBI a tota la població, ja que a Catarroja encara paguem més per este import que la mitjana d’altres poblacions de la comarca.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *