Divendres 11 de novembre, presentació del llibre “A mi, què em passa?”

“Jo sóc Carme. Vaig nàixer a la ciutat de València el 9 del 9 del 99 amb 9 dits als peus. Des del primer moment mon pare i ma mare van intuir que jo seria diferent. A mi, em passen sempre moltes coses un poc rares i la gent em diu: “Carme, amb tot això, no podies fer un llibre?” Com que, a mi, em costa un poc d’escriure, una dia la mare em va dir. “Carme, tu vols que la mare et faça d’escriptora?” No vaig saber què em volia dir , però ara pense: fer d’escriptora d’un altre és que una fa tota la faena i l’altre es fa famós… A mi, m’encanta ser famosa perquè m’agrada fer-me fotos, i així tots em coneixen i, a més, en ma casa sempre em diuen que sóc un cas i que em passa de tot i que contar-ho és bo per a mi i per a tots perquè la gent, en general, no és normal. Veritat que hi ha molta gent que no és normal?”.

Així comença «A mi, què em passa?», una selecció dels textos publicats en el blog «¿Me das un beso bonita?», que des de març de 2014 recull les vivències de Carme Morera escrites per sa mare, Tona Català. Al llarg de 90 pàgines descobrirem com és la vida de Carme contada amb grans dosis d’humor, però també de tendresa. Coneixerem les anècdotes més divertides, però també autèntiques lliçons de superació sense perdre el somriure, així com la mirada innocent però sense miraments de Carme davant fets de tota mena.

A mi, què em passa? arriba a Catarroja a punt d’exhaurir la seua tercera edició i després d’haver realitzat més de 20 presentacions de dalt a baix del país. La presentació tindrà lloc el proper divendres 11 de novembre a partir de les 19,30 hores, a la Casa de la Cultura. A més de les autores també intervindrà el nostre company i regidor de l’ajuntament Martí Raga.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *