Catarroja enceta la nova temporada de ‘Dos poetes com nosaltres’

Els poetes David Vid i Enric Casado han obert esta setmana el cicle de poesia ‘Dos poetes com nosaltres’ organitzat per l’Ajuntament de Catarroja. Fins al mes de novembre, el Teatre Auditori de Catarroja (TAC) acollirà els recitals de nombrosos poetes, que, de nou, actuaran per parelles.

L’excepció serà Yolanda Castaño, que llegirà les seues poesies en solitari el pròxim 27 de març. El dia 24 d’abril, per la seua banda, es rebrà la visita de Carles Duarte i Vicenç Llorca. Després d’una pausa el mes de maig, el cicle es reprendrà el 26 de juny amb la poesia de Marc Granell i Josep Piera. El 30 d’octubre serà el torn d’Isabel Garcia Canet i Teresa Pasqual i, per últim, Josep Lluís Aguiló i Ponç Pons actuaran al TAC el 27 de novembre.

El cicle ‘Dos poetes com nosaltres’ es consolida en la seua tercera edició com una de les apostes culturals més importants del municipi. Des del 2016, pel Teatre Auditori de Catarroja han passat algunes i alguns dels poetes més reconeguts del territori valencià.

Impuls a la cultura
Des de l’Ajuntament s’ha tractat de donar impuls a l’àmbit cultural amb l’organització de diverses activitats vinculades amb la pintura, l’escriptura o les arts escèniques. Una de les apostes més importants és la Setmana Cultural, celebrada el mes de novembre, moment en què, entre moltes altres activitats, es tanca el cicle ‘Dos poetes com nosaltres’ i també es realitza l’entrega dels Premis Vila de Catarroja que, bianualment, compten amb el Premi Benvingut Oliver de Poesia.

Per a l’alcalde de Catarroja i regidor de Cultura, Jesús Monzó, “és una gran satisfacció poder organitzar ja per tercer any consecutiu el cicle ‘Dos poetes com nosaltres’”. “Des de l’Ajuntament hem apostat per la cultura organitzant anualment diverses activitats i, en particular, hem tractat de donar a conéixer l’obra poètica i valorar el talent d’autores i autors de Catarroja i d’altres llocs del territori valencià”.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *