Augmenten les inscripcions a l’Escola de Pasqua

Este dimarts 3 d’abril va començar l’Escola de Pasqua de l’Ajuntament de Catarroja que enguany té lloc al Col.legi Vil·la Romana, i que conclourà el divendres 6 d’abril amb activitats musicals i portes obertes per a tota la família.

Enguany i per primera vegada, l’alumnat està format per més de 130 participants d’Infantil i Primària, dades de participació que augmenten front als 117 de l’any 2016 o els 104 de l’any 2017.

Per a la regidora d’Infància, Dolors Gimeno, “estes dades reflexen la qualitat de les escoles de vacances que promou l’Ajuntament de Catarroja i el canvi de model impulsat des de 2017 cap a activitats que fomenten el respecte pels altres i pel propi entorn, alhora que els xiquets i xiquetes es diverteixen en el seu temps de vacances”.

Des de 2017 les escoles de vacances municipals s’emmarquen en el Projecte de Ciutat Educadora que el consistori porta en marxa per transmetre valors de respecte, solidaritat, llibertat, protecció del medi ambient, diversitat i diàleg, entre altres.

L’alumnat realitza activitats per fomentar les relacions socials i l’expressió corporal, alhora que es potencia l’estima pel medi ambient amb tallers de reciclatge i respecte per l’entorn. Comptaran també amb una sessió de foment de la lectura i coneixement dels llibres i contes, per acaba divendres amb activitats col·laboratives més lúdiques i un final de festa on podran participar els familiars que ho desitgen amb jocs musicals per a tots.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *