El 14 d’abril l’equip de Compromís parla amb el veïnat de Vil·la Romana

El veïnat del barri de la Vil·la Romana tenen una cita amb l’equip de Compromís a l’Ajuntament de Catarroja, per tal d’escoltar els suggeriments sobre les possibles millores al barri de totes aquelles persones que s’acosten a la cafeteria La Llesca, a l’avinguda de Múrcia, 6 a partir de les 11 amb la presència de Jesús Monzó, Martí Raga, Núria Blanch, Empar Chulià i Dolors Gimeno.

Les regidores i regidors de Compromís per Catarroja també explicaran les accions que s’han desenvolupat al barri durant els darrers mesos, com ara la reordenació i pacificació del trànsit en carrers com Milagros Mir, l’adequació total de les voreres per a persones amb mobilitat reduïda, la campanya de conscienciació per evitar els excrements de gossos als carrers, a més del balanç del procés de participació ciutana de 2017.

Es tracta de la huitena reunió del “Tornem a…”. Anteriorment l’equip de Compromís per Catarroja ha debatut amb el veïnat a Les Barraques, El Mercat, Xarco-Tramviaris, Paluzié, Fumeral, el Raval i la Llotgeta.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *